Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA 4 çalışmıyo yardıııııııııııımmmmm!!!

GTA 4 çalışmıyo yardıııııııııııımmmmm!!!
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar GTA 4 ü kurdum bir video anlatım sitesi var Ahmet Ekşioğlunun hazırladığıO videoya göre herşeyi yaptım oyunu kurdum *****i yaptım patch 10 ı kurdum ve bu hatayı aldım

GTA 4 FATAL ERROR:RMN40

Gta 4 fatal error:Windows XP:Need to have Service Pack 3 or higher to proceed

Similar threads

arkadaşlar gta 4 ü oynarken bir süre sonra daha oyunun başlarında hiç birşey yokken oyun kapanıyor ve bu yazı çıkıyor :gta ıv fatal error:resc10 yardımlarınız için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Nvidia Geforce GT430 1GB ekran kartım var ve gta 4 ü sorunsuz kaldırması gerekirken çok kasıyorAma benim ekran kartıma sahip olanların videolarını izledim yüksek kalitede oynuyorlar işte kanıt:http:wwwyoutubecomwatch?v mpKIs2nlCrs neden ben oynayamıyorum delircem NOT:Service patch 2 ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaslar Oncelıkle merhaba Gta Iv 4 Yukledıkten Sonra ***** Islemlerını yaptım Tam Buyuk bır Heyecanla Oyuna gırecek iken ; FATAL ERROR ; Dd3d30 Hatası geldı buda Tabıkı Canımı Cok Sıkıtı Buyuk Arastırma Sonucu Her Sıte Baslıklarında ve Acıklamalarında Aynı Cozumu gordum Bunlar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Gta 4 Fatal Error Resc10 Hatası Cozumu Fatal Error Resc10 Hatası Gta 4 FATAL ERROR yani olumcul hata , bu hatanın nedeni ram'den kaynaklanabilir Ayrıca işletim sisteminin sp 2 olması, sp3 veya vista sp1 olması şart XP SP 3 ve For Windos Game yi mutlaka kurun Sisteminde iyi ise FATAL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt