Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta 4 Ozgurluk Heykeline Nasıl Cıkılır

Gta 4 Ozgurluk Heykeline Nasıl Cıkılır
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gta 4 Ozgurluk Heykeline Nasıl Gidilir

Ozgurluk Heykeline Nasıl Cıkılır Gta 4

Ozgurluk heykeline helikopterle yaklaşıyorsunuz ayaklarınızın altında 4 kapı olduğunu goreceksiniz oraya helikopterle atlayın O kapılardan bir tanesinde ''no hidden content this way'' yazıyor o kapıdan girin, merenden cıkınca kalbi goreceksiniz

alıntı

Similar threads

Gta 4 Meren Nasıl Cıkılır Gta 4 Meren Cıkma Gta 4 oyununda meren cıkmak icin once klavyede F tuşuna bir kere basıp, merene atladıktan sonra W tuşu ile yukarı cıkabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Rockstar Games, 11 Kasım’da tüm platformlar için GTA Trilogy: The Definitive Edition‘ı yayınladı. Ardından oyunların içerisine tıpkı GTA 3‘te olduğu gibi bazı gizli geliştirici mesajları eklendiği ortaya çıktı. Şirket aslında oyuncuların bu alana ulaşmasını istemediğini söylüyor. Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Return To Castle Wolfenstein oyunu,Return To Castle Wolfenstein Oyun Tam Cozum ,return to castle wolfenstein inceleme Return to Castle Wolfenstein Tam Cozum Gorev 1, Level 1: Escape! Yerden kazanmak amacıyla hemen anlatmaya başlıyorum Cunku uzun yazı okumak sıkıcı olur bilirim Oyuna bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Gta 4 Gorevleri Nelerdir Gta 4 Tum Gorevler Its Your Call Roman sizi kız arkadaşı Mallory ve belalısı Vlad ile tanıştıracak Bu noktada, Romanın Vlade bol sıfırlı bir borcunun olduğunu oğreniyorsunuz ve Romana yardım edebilmek icin Vladden alacağınız bazı gorevleri tamamlamanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
God of War 2 nasıl oynanır Oyuna başladığımız odadaki butun askerleri tek tek haklıyoruz Oldurdukten soldaki kapıya gidiyoruz burada zaten kapıyı nasıl acacağımızı gosteriyo ben genede yazayım dennis demedi demeyin sonra kapıların yanına yaklaştığımızda R1 cıkmakta bu o kapının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,506Konular
982,996Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt