Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 4 Rgsc.Exe Hatası

Gta 4 Rgsc.Exe Hatası
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gta 4 RgscExe Hatası Yardım

RgscExe Hatası Gta 4

Bu hata oyunun kurulum cd'si icindeki bir uzantının kurulamaması problemidir Yani diyorki RGSCexe Bulunamadı Rocsktar Games Social Club kurmanız gerekiyor kuruluysa silip tekrar kurun

Similar threads

Gta 4 RgscExe Hatası Yardım RgscExe Hatası Gta 4 Bu hata oyunun montaj cd'si içindeki bir uzantının kurulamaması problemidir Yani diyorki RGSCexe Bulunamadı Rocsktar Games Social Club kurmanız gerekiyor kuruluysa silip yeniden kurun *
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Gta 4 Fatal Error Resc10 Hatası Cozumu Fatal Error Resc10 Hatası Gta 4 FATAL ERROR yani olumcul hata , bu hatanın nedeni ram'den kaynaklanabilir Ayrıca işletim sisteminin sp 2 olması, sp3 veya vista sp1 olması şart XP SP 3 ve For Windos Game yi mutlaka kurun Sisteminde iyi ise FATAL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Cozulur Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Cozum GTA 4 bazı bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol acabilir Bunu engellemek icin aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'u, bilgisayarınızdan tamamen kaldırın, tabi bu arada save game dosyalarınız varsa yedeğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
GTA: The Trilogy - Definitive Edition Cyberpunk 2077'yi aratmayan hataları ve problemli performansıyla birçok oyuncunun eleştirilerine neden olmuş ve Rockstar Games'e olan güveni büyük oranda sarsmıştı. Geçtiğimiz haftalarda çıkan üç yenilenmiş sürüm bugün birçok platformda yeni güncellemeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Grand Thief Auto V'in PC versiyonundaki çeşitli hatalar Rockstar Games tarafından yapılan ve uzun zamandır PC'ye çıkması beklenilen oyun GTA V bu sabah saat 3'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürülmüştü Ancak oyun çıkışıyla birlikte çeşitli genel hataları da beraberinde getirdi İşte o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt