Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 4 Rgsc.Exe Hatası

Gta 4 Rgsc.Exe Hatası
0
273

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Gta 4 RgscExe Hatası Yardım

RgscExe Hatası Gta 4

Bu hata oyunun montaj cd'si içindeki bir uzantının kurulamaması problemidir Yani diyorki RGSCexe Bulunamadı Rocsktar Games Social Club kurmanız gerekiyor kuruluysa silip yeniden kurun *

Similar threads

Gta 4 RgscExe Hatası Yardım RgscExe Hatası Gta 4 Bu hata oyunun kurulum cd'si icindeki bir uzantının kurulamaması problemidir Yani diyorki RGSCexe Bulunamadı Rocsktar Games Social Club kurmanız gerekiyor kuruluysa silip tekrar kurun
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Gta 4 Fatal Error Resc10 Hatası Çözümü Fatal Error Resc10 Hatası Gta 4 FATAL ERROR yani ölümcül hata , bu hatanın nedeni ram'den kaynaklanabilir Ayrıca işletim sisteminin sp 2 olması, sp3 ya da vista sp1 olması koşul XP SP 3 ve For Windos Game yi mutlaka kurun Sisteminde iyi ise FATAL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Çözüm GTA 4 bir takım bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol açabilir Bunu alıkoymak için aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'ü, bilgisayarınızdan en ince ayrıntısına kadar kaldırın, bağlı sırası gelmişken save game...
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
Grand Thief Auto V'in PC versiyonundaki çeşitli hatalar Rockstar Games tarafından yapılan ve uzun zamandır PC'ye çıkması beklenilen oyun GTA V bu sabah saat 3'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürülmüştü Ancak oyun çıkışıyla birlikte çeşitli genel hataları da beraberinde getirdi İşte o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Gta 4 Montaj Anlatımı Gta 4 Nasıl Kurulur Zip halindeki dosyayı bir klasör belirleyip çıkartın daha sonra Daemon Tools Gta 4 DVD I'i açın Kalıbı açarken DVD'nin içindeki ga4aOP dosyayı açıyoruz Meydana Çıkan pencerede soldaki butonu tıklayın Yüklemeye başlanacak Doldurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt