Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta 4 yama hatası acil yardım !!!1 :/

Gta 4 yama hatası acil yardım !!!1 :/
0
196

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar gta 4 kurdum bilgisayara herşey gayet iyidi birkaç araba yamasi yaptiktan sonra oyun bozuldu Oyuna girdiğimde bölge bölge arabalarin rengi değişiyor Bir yerde tüm arabalar siyah bir yerde tüm arabalar turkuaz bir yerde yeşil bir yerde sari Ayni bölgede hiç farkli renklerde arabalar yok Oyunda hangi dosyayi değiştirsem düzelir acaba bi yardim eder misiniz arkadaşlarrr :

Similar threads

Gta 4 Oyuna Giriyorum Ama Hala Menü Müziği ÇalıyorDxdiag'dan ayarlar yaptım temel ivmePC'yi beklemeye alıyorum açıyorum düzeliyor sonra bi 1520 dk sonra yine başlıyor sadece menü müziği değil arabaya biniyorum ya korna çaldığımda bırakıyorum korna tuşunu ama korna sesi durmuyorÖnüme araba çıktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
GTA 1 Alıntı: Aşağıdaki kodları Alıntı: Character Select (adam seçme) ekranında önce del tuşuna basıp ardından isim olarak yazın:itsgallus Tüm seviyeler ve şehirler iamthelaw Polis yok itcouldbeyou 999,999,999 Point suckmyrocket Tüm silahlar, zırh ve Get Out Of Jail Freekartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
arkadasalr ben masa ustu bilgisayarimdan gta 4 oynayabiliyorum fakat laptobumada yuklemek istedim seyahat halinde oynamak amaci ile ekran karti ozelliklerim yetmedigi icin vazgectim fakat daha sonra gordugum uzere ayni grafiklere sahip laptoplar bu oyunu bi sekil oynayabiliyor youtube ve bir cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Başlıkta da belirttiğim gibi çok acil yardıma ihtiyacım var Gta sa snow modunu yükledim (kurulmsuz) ilk başta oynadım güzelce sonra cle dosyasına bir kaç dosya daha atıım sonraki girişimde ama oyun bozuldu Sol üst böyle oluyor: Sonrada böyle: http:tinypiccomr2qunc5d5 Lütfen yardım ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt