Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta 4 Yardım lütfenn

Gta 4 Yardım lütfenn

Similar threads

beyler ben kasa aldım özellikleri sole ASUS GT430 GDDR3 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI KINGSTON 4GB DDR3 1600MHZ RAM INTEL CORE I3 33GHZ bole GTA 4 ü hangi grafiklerde kaldırırır lütfen yardım simdiden tesekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaslar Sabah 6 dan beri Gta San Andreasın downloadını arıyorum :S bi kişi kendisinde warsa rar yapıp up'larmı yada linkini werebilirmi lütfen cok ugrastım bir haftadır arıyorum ama hep eski sürümleri cıkıyor :S ben o kara adam warya onun oldugu sürümü istiyorum :S lütfen arkadaslar bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Windows Vista kullanıcısıyım Beyler benim pcde GTA 4 wardı Pc me format attım ama formatı ürün kurtarma cd si ile attımm !! bu yüzden bütün dosyalarım formattan kurtuldu formattan etkilenenler de war aralarında (GTA 4 gibi) Ewed beyler ben sistemi yeniden kurduktan sonra bu GTA 4 nie açılmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
beyler bende orjinal gta 4 var steamdan aldım işte bunu açıyom o ıd şifre istediği yere geliyom yazıyom play diyom oyun açılmıyo bundan bi önceki indirişimde açılıyodu ama ondada arabalar evler yer felan gözükmüyodu bunun sorununu bilen birisi varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
981,901Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt