Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 4 Yükleme Sorunu nasıl çözebilirim

Gta 4 Yükleme Sorunu nasıl çözebilirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Gta 4 Doldurma Sorunu nasıl çözebilirim

İyi bir crack sorunu giderecektirBunun için google amcaya başvurmanı öneririm )
Size burdan asistan olamıyoruzÇünkü sitemizde crack yayınlamak yasaktır *

Similar threads

Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve sonrasında 1020 yamasını yuklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması duzeliyor Sonradan cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve ardından 1020 yamasını yüklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması düzeliyor Sonradan meydana çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Arkadaşlar arkham asylum gta 4 gibi oyunlarda save yapmaya yarayan bu programı yüklediğimde şöyle bir hata alıyorum ''an error has occurred while installing XliveRedistmsi '' bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaslar önemli bir yardıma ihtiyacım var da bakarsanız iyi olur Ben gta san andreas'e araba eklemek istiyorum herseyi yapıyorum not defterinden o özellikleri değiştirme işlemini yaptıktan sonra kaydetmek istiyorum ve erişime engellendi diyor Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Cozulur Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Cozum GTA 4 bazı bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol acabilir Bunu engellemek icin aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'u, bilgisayarınızdan tamamen kaldırın, tabi bu arada save game dosyalarınız varsa yedeğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt