Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 5 arabada takılma

Gta 5 arabada takılma
0
208

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma gta 5 indirdim (reloaded *****) sistemim medium ayarlarda oynatıyor ama şöyle bir sıkıntı var

Arabaya binince hele şehirde hele hızlı bir arabada hızlanınca oyun takılıp devam ediyor, takılıp devam ediyor Ne yaptıysam düzelmedi her ayarı kıstım (Advanced Graphics dahil) ama arabada hızlanınca takılmaya başlıyor FPS düşmüyor takılma oluyor Nasıl çözebilirim sorunu

4 GB RAM
AMD RADEON HD 2GB
İNTEL CORE İ5 27 GHZ
WİNDOWS 10

Similar threads

abilerim gta 5 reloaded varTam indirdim eksik dosya yok oyunu kurarken decompression failed with error code 12 diye bi hata veriyo kurulumu iptal ediyo oyunun torrentte dosyalarını doğrulattım 60 mb indirdi sanırım çok az indirdi o indirmeden sonra oyunu kurdusonra oyuna girmeye çalıştığımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
AMD RADEON R5M230 EKRAN KARTI: 2GB WİNDOWS 81 İNTEL CORE İ7 200 GHZ 26 GHZ RAM:6GB kaldırır mı beyler GTA V
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
YA BENİM İŞLETİM SİSTEMİM:ATI RADEON 4300 HD 1275 MB 32 BİT WİN 7 PENTİUM 280 GHZ 2GB RAM VAR GTA IV SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:GTA IV Sistem Özellikleri : İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 18GHZ AMD Athlon X2 64 24 GHZ Ekran Kartı: Nvidia...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
iyi forumlar arkadaşlar dün steam üzerinden gta v i satın aldımindirdim oyuna stroy mod da giriyorum fakat bir süre sonra oyun donuyor bekliyor ve çalışmayı durdudu hatası veriyornedeni ne olabilir acaba ? bilgisayarda high ayarlarda hiç kasmadan çalışıyor sistem özelliklerim: işlemci: intel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Öncelikle Bilgisayar Özelliklerim Şunlar: 64 Bit Windows 81 Pro Intel Core i53470 CPU 320 GHz AMD Radeon HD 5450 16 Gb RAM 1 Tb SATA HDD aklıma gelen bunlar şu anda Mafia 2 , GTA 5 (sistem yetermi bilemiyorum) , ETS 2 , World of Tanks gibi oyunları seviyorum ve oynamak istiyorum GTA ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt