Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA 5 Hatası

GTA 5 Hatası
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ;
Gta 5 girdiğimde hata veriyor ,girdiğimde değilde mesela online giriorum sw ye giriyor sonra karakter fln herşey donuyor ve ''Çalışmayı Durdurdu'' Hatası veriyor
Yardımcı olabilicek var mı?

Similar threads

Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Arkadaşlar merhaba, ben bu saate kadar Black Ops 2 yi çok rahat oynuyodum hatta oyunun sonlarına geldim fakat bu sabah uyanıp oyuna girdiğimde çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Çözümünü bilen ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar ben gta türk ü kurdum oyuna girdim oyun kasıyordu daha sonraları oyuna girdiğimde başladıktan hemen sonra donuyor ve kapanıyor sonra bir kutu çıkıyor: acaba ekran kartıyla mı ilgili pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Merhaba ARkadaşlar imajlı Bir gta5 oyunu aldımFakat Oyunu açamadımİlk etapta zimput hatası ile karşılaştımonu hallettim fakat suan oyuna tıkladıgımda 56 sn sonra oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor?? Acil Yardım edebilirmisiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt