Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ;
Gta 5 girdiğimde hata veriyor ,girdiğimde değilde mesela online giriorum sw ye giriyor sonra karakter fln herşey donuyor ve ''Çalışmayı Durdurdu'' Hatası veriyor
Yardımcı olabilicek var mı?
Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o...
Arkadaşlar merhaba, ben bu saate kadar Black Ops 2 yi çok rahat oynuyodum hatta oyunun sonlarına geldim fakat bu sabah uyanıp oyuna girdiğimde çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Çözümünü bilen ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar ben gta türk ü kurdum oyuna girdim oyun kasıyordu daha sonraları oyuna girdiğimde başladıktan hemen sonra donuyor ve kapanıyor
sonra bir kutu çıkıyor:
acaba ekran kartıyla mı ilgili pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Merhaba ARkadaşlar imajlı Bir gta5 oyunu aldımFakat Oyunu açamadımİlk etapta zimput hatası ile karşılaştımonu hallettim fakat suan oyuna tıkladıgımda 56 sn sonra oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor?? Acil Yardım edebilirmisiniz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.