Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA 5 Trevor görevi çalışmayı durdurdu hatası !!!!!!

GTA 5 Trevor görevi çalışmayı durdurdu hatası !!!!!!
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o da aynı hatayı veriyor burdan da yardım alamazsam artık kırıcam bu aleti

Similar threads

Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Merhaba arkadaşlar ; Gta 5 girdiğimde hata veriyor ,girdiğimde değilde mesela online giriorum sw ye giriyor sonra karakter fln herşey donuyor ve ''Çalışmayı Durdurdu'' Hatası veriyor Yardımcı olabilicek var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
arkadaşlar dünmü bugünmü shift 2 indirdim açmaya çalıştım hesap istedi skip dedim kariyer bölümü gelince nfs shift 2 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ***** falan deiştir dediler yaptım olmadı dep den exesini engelle dediler yaptım yine olmadı uyumluluk modu windows service pack 2 yap dediler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar oyuna bugün update geldi yaptım oyuna girdim çalışmayı durdurdu hatası alıyorum oyunum orjinal ve tr yama yüklü
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt