Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA 5 Türkçe Yama Sorunu

GTA 5 Türkçe Yama Sorunu
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum
Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun
Meğersem oyun 3502 sürümüne uygun Türkçe yaması imiş Benim sürümüm ise 3501 imiş onun için olmamış
Sonra 3502 sürümlü uptade indirdim nasıl kuracağımı bilmiyordum her dosyayı aldım oyunun kurulu olduğu yere attım oyun hiç açılmadı bende vazgeçtim
Sonra 3501 sürüme uyumlu bir Türkçe yama varmış bir arkadaş hazırlamış onu indirdim kurdum gene olmadı oyun açılmadı Vazgeçtim
Sonra manuel kurulum varmış birde onu denedim program indirdim ta yapmak için sonra 1 saat uğraştım gene olmadı Vazgeçtim gene
3 gündür uğraşıyorum artık bunun sorununu bilen yada bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirseniz sevinirim
Ya bir link atın yada çözümünü yazın arkadaşlar lütfen yardım edin bana
Saygılar

Similar threads

Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Selam, Çok büyük bir sorunla karşı karşıyayım ve kafayı yemek üzereyim! Assassin's Creed Unity'i yükledim Türkçe yamayı kurayım dedim Kurmaya çalıştım Hata Oluştu: Oyun klasöründe DataPCforge dosyası bulunamadı ya da Türkçe Yama ile uyumlu değildiye bir hata çıktı Animus Projesi'nden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
745
arkadaşlar crysis 2 yi kurdum ama rusça bildiğiniz türkçe yama link varsa paylaşabilir misiniz kaç tane indirdim denedim olmadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Öncelikle Merhabe Ben dün Akşam yüklemiş olduğum Gta san andres e bugun sabah gta turksh ciry yaması kurmak istemim ilk once pack indirdim kurdum oyun birdaha açılmadı yaptığım araştırmalar sonucu modunuda kurmam gerekiyormuş onuda kurdum olmadı yaptıklarım bunlar Silip Yeniden yüklemek cra ck...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Efsane Rockstar Games yapımı GTA San Andreas oyununu Türkçe yama olmadan çoğu oyuncu oynamıştır. Ancak kullanıcılar Türkçe yama olmadan hikayeyi tam olarak anlayamadan oyunu tamamlamıştır. Temel olarak, aksiyon ve açık dünya öğelerini içerisinde barındıran oyunu artık herkes Türkçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt