Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA, 51. Bölge İstilacılarının Eğitim Alanı Oldu

GTA, 51. Bölge İstilacılarının Eğitim Alanı Oldu
0
133

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
gta-51-bolge-istilacilarinin-egitim-alani-oldu-1563199846.jpg

Uzun yıllar boyunca varlığı saklanan ve en ahir CIA’in onayıyla varlığı halka açıklanan 51. Yer, bir anda internetin şaka konusu oldu. Facebook üzerinde açılan bir etkinlikte insanlar, ‘uzaylıları görmek’ için Naruto yöntemi koşacaklarını belirtmişti. 

“Tamam millet, GTA San Andreas oynadım ve 51. Bölge’ye nasıl sızılacağını biliyorum.”

“51. Bölge’ye nasıl sızılacağına dair notlar alıp GTA San Andreas oynuyorum”

“GTA bizi yıllardır askeri tesislere nasıl sızılacağı konusunda eğitiyor. 51. Nahiye evlat oyuncağı olacak.”

Bir anda viral hale gelen aktifliğe yaklaşık 1 milyon kişi katılacağını belirtirken, 900 bin kişi de ‘düşünüyorum’ seçeneğini işaretledi. Kişiler, sık sık internette şaka konusu yaptıkları aktifliğe ‘hazırlık’ için GTA serisinde antrenman yapıyor. 

Umuyoruz ki bütün bu aktiflik bir şakadan ibaret olacak ve kişiler, çok kapalı bir askeri üssü basmaya çalışmayacak. Hava Kuvvetleri Sözcüsü Laura McAndrews, aktiflik hakkındaki açıklamasında ortamın ABD Hava Kuvvetleri eğitim sahası olduğunu ve ortama girmeye çalışan herkesin hevesinin kırılacağını belirtmişti.

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve şu anda 1 milyonu aşkın kişinin katılacağını beyan ettiği '51. Bölge'yi İşgal Etme' aktifliği, tüm yerkürenin ilgisini çektiği üzere Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nin de ilgisini çekmiş durumda. Şu an için birçok kişi internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
51. Bölge'yi istila etme fikrinin denetimden çıkmasıyla birlikte Nevada'nın polis güçleri, 51. Bölge'ye girmeye çalışacak rastgele bir kümesi, biber gazı üzere ölümcül olmayan yollarla durdurmaya hazır olduğunu belirtti. Bunların yanı sıra nahiyeye gelen bireylerin günah işlemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
ABD Hava Kuvvetleri'ne ilişkin 51. Bölge'yi istila etme konusundaki aktiflik, her geçen gün daha ziyade destekçiyi içerisine katıyor. Bu sefer de sair bir ünlü, 51. Yer aktifliğine katılacağını Twitter üzerinden açıkladı. Danny Trejo, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 51...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Geçtiğimiz haftalarda 51. Bölge'yi istila etmek ve oradaki uzaylıları görmek ismine bir aktiflik başlatılmıştı. Aktifliğin kurucusu, '51. Bölge'yi Talan Edelim, Hepimizi Birden Durduramazlar' formunda bir sloganla bir sahife açmıştı ve iki milyonun üstünde kişi aktifliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Şayet her şey planlandığı üzere giderse, yarım milyondan daha ziyade insan Nevada yerinde bir araya gelip 51. Bölge'ye akın edecekler. 51. Yer bildiğiniz üzere ABD’nin bâtın askeri deneylerini yürüttüğü öne sürülen bir askeri üs. Birebir devirde ortamla ilgili uzaylılara dair birçok komplo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt