Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta hakkında yardım :(

Gta hakkında yardım :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bu konuyu nereye açıcagımı bilmiyorum :S Fakat yardım ederseniz sewinirim Ben gta san andreas'a bitirilmiş oyun dosyasını indirdim fakat tam yüklerken hata raporu veri0 ve kayıtlı oyuna giremiyorum Lütfen yardımmm

Similar threads

Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaşlar indirdim %100 save dosyasını fakat nereye atıcam bi bilgim yok :S:S lütfen bi yardım edin ya veya sizin elinizde varsa bitirilmiş hali lütfen atın ve nereye atıldığını söyleyin +430 k rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Merhaba arkadaşlar geçen d&r dolanırken gözüm gta 4 de takıldı gta 5 oynamaktan da sıkılmıştım hadi alayım dedim oyunu aldım güzelce kurdum fakat oyuna girerken oyun hata veriyor kafayı edim rockstar ın forumlarına fln yazdım ama bir türlü çözüm bulamadım son çarem sizsiniz arkadaşlar para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Öncelikle Merhabe Ben dün Akşam yüklemiş olduğum Gta san andres e bugun sabah gta turksh ciry yaması kurmak istemim ilk once pack indirdim kurdum oyun birdaha açılmadı yaptığım araştırmalar sonucu modunuda kurmam gerekiyormuş onuda kurdum olmadı yaptıklarım bunlar Silip Yeniden yüklemek cra ck...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt