Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA IV acil yardım!!!!

GTA IV acil yardım!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşım ben GTA IV aldım oyunda nikonun başı dönüyor bir türlü çözemedim vede arabam geri gitmiyor (ben arabaya bindiğimde ileri basmasamda araba ileri gidiyor)

lütfen acil yardım edermisiniz

Similar threads

ya gta 4 aldım oynuorum ama oyunda ben gaza basmadan araba gidiyor ve niko nun başı dönüyor bunu nasıl gidericemhe birde esc basıorm snra yeniden oyuna döndüğümde oyunda asfaltlar yok binalar yok! yardım pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaslar ben Gta IV acıyorum oyunda araba radyosu silah sesi falan hersey var ama ara videolarda sesler gelmiyor lutfen yardım edin ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Gta 4 Oyuna Giriyorum Ama Hala Menü Müziği ÇalıyorDxdiag'dan ayarlar yaptım temel ivmePC'yi beklemeye alıyorum açıyorum düzeliyor sonra bi 1520 dk sonra yine başlıyor sadece menü müziği değil arabaya biniyorum ya korna çaldığımda bırakıyorum korna tuşunu ama korna sesi durmuyorÖnüme araba çıktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Windows Vista kullanıcısıyım Beyler benim pcde GTA 4 wardı Pc me format attım ama formatı ürün kurtarma cd si ile attımm !! bu yüzden bütün dosyalarım formattan kurtuldu formattan etkilenenler de war aralarında (GTA 4 gibi) Ewed beyler ben sistemi yeniden kurduktan sonra bu GTA 4 nie açılmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Beyler ben gta sa ya araba yüklüorum Sadece txd ve dff uzantılı olanları bazen örnek:majestic1txd majestic2txd majestic3txd fln var onları napcaz biliorum onlar arabanın şekli onları arabaya nası eklicez yardım edin lütfn??majestixtxd ve majesticdff olanları yapabilioruım bu 123 leri nası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,925Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt