Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA IV hala yapamıyanlar ıcın !!!

GTA IV hala yapamıyanlar ıcın !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar bu konuyu acmamın nedenı forumlarda hala gta IV oynama pesinde kosanlar ıcın bende merak etmıstım alıp yukledım ve nerdeyse oyunun tum sorunlarını 1 ay da tamamen çözdum

Şimdi ilk olarak gta yı standart yanı bıldıgımız gıbı yukluyoruzz daha sonra dvd lerdekı gereklı dosyaları yukluyoruzz oyunu acma kısmına gelene kadar bılındık sekılde yukluoruz oyunu yanı daha sonra service pack 2 olanlar
1: BaşlatÇalıştırregedit yazın
2: Her ihtimale karşı dosyanın yedeğini alın
3: HKEYLOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windowsburayı bulun
4: CSDVersionfrom 0x00000200böyle bir bölüm olacak burayı 0x00000300yapın
5: Ekranı kapatın
6: Restart edin
bunu yapsınlar bunuda yaptıktan sonra geldı sıra benm buldugum çözüme
şimdi oyunun *****ını yapmayn bişeye yaramıor netten RAZOR1911 ***** ını ındırın ve oyunu *****leyın daha sonrada GTA IV V12 pacht ını yukleyın bu kadar artık oyuna gırıp oynuyabılırsınız
NOT : BEN OYUNU SILDIM CUNKU BUNLARI YAPMAKLA BITMIYOR OYUN İÇERİSİNDE BİRÇOK HATA ALIYORSUNUZ GOREV YAPARKEN TABI ONUNDA ÇÖZÜMÜ VAR SAVE DOSYALARIYLA HATA ALDIGINIZ GOREVLERI GECEBILIRSINIZ BU BENIM UYUZUMA BITTI O YUZDN SILDIM OYUNU
ROCKSTAR GAMES BU OYUNLA RESMEN KORSANA SAVAS ACTI BEN BILE ORJINAL'INI ALMAYI DUSUNUORUM HERKESE SAYGILAR IYI FORUMLAR

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt