Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA IV Kasma Sorunu ve Save Sorunu

GTA IV Kasma Sorunu ve Save Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar torrentten GTA IV indirdim kurdum oyuna girdim falan sistemim ASUS Republic of Gamers G51J3D serisi laptop i7 işlemci 6gb ram 1 gb ekran kartı var hiç bir oyunda kasmıyor fakat GTA IV'de kasıyor takılmalar oluyor googlede araştırdım genel bi sorun mu bu sizdede var mı yoksa bende mi var yahu anlamadım gitti?

2sorunum kayıt etme işlemini nasıl yapıcaz save olayınıda anlatır mısınız

yardım edenedecek tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Similar threads

Gta IV kurdum arkadaşlar, en başta grafikleri değiştiremiyordum, bir çoğunuzun bildiği gibi commandline dosyası sayesinde ayarları değiştirebiliyorsunuz ''Orjinal al'' muhabbetini geçecek olursak, benim sorunum şu; bir commandline dosyası ayarlarıyla oyundaki kasma geçiyor ancak çevre eksik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Cozulur Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Cozum GTA 4 bazı bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol acabilir Bunu engellemek icin aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'u, bilgisayarınızdan tamamen kaldırın, tabi bu arada save game dosyalarınız varsa yedeğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Gta 4 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür Gta 4 Bilgisayarı Kasıyor Çözüm GTA 4 bir takım bilgisayarlarda yavaşlık yani kasma sorununa yol açabilir Bunu alıkoymak için aşağıdaki adımları izleyin: GTA 4'ü, bilgisayarınızdan en ince ayrıntısına kadar kaldırın, bağlı sırası gelmişken save game...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt