Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta Iv "popcycle" Dosyası Acil

Gta Iv "popcycle" Dosyası Acil
0
127

Similar threads

Merhaba Gta IV den Anlayan Arkadaşlara Sesleniyorum Pc'den pek Anlamam O yüzden Saveyi Yapamadım Sizden isteyeceğim yardım: Team viewer Adlı program ile pc me bağlanıp Gta IV savesini Doğru Yere Atmanız Bilipte Yardım Etmeyeni Allaha Havale Ediyorum Yardım Edecek Kişiye Şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bugün Öğle Saatleri Gta IV yüklecektim ama acil bir işim çıktığından kapatmak zorunda kaldım ama pc kasmaya başlayınca bende direk fişini çekerek kapattım akşam eve geldiğimde Gta IV Cd sini taktığımda Cd yi okudu ve setupexe'ye tıkladığımda kasma ile birlikte yanıt vermiyor hatası aldım ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Gta IV kurdum arkadaşlar, en başta grafikleri değiştiremiyordum, bir çoğunuzun bildiği gibi commandline dosyası sayesinde ayarları değiştirebiliyorsunuz ''Orjinal al'' muhabbetini geçecek olursak, benim sorunum şu; bir commandline dosyası ayarlarıyla oyundaki kasma geçiyor ancak çevre eksik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşım ben GTA IV aldım oyunda nikonun başı dönüyor bir türlü çözemedim vede arabam geri gitmiyor (ben arabaya bindiğimde ileri basmasamda araba ileri gidiyor) lütfen acil yardım edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt