Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta iv sİstem gereksİnİmlerİ

Gta iv sİstem gereksİnİmlerİ
1
298

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ArkadaŞlar ben gta 4 Ü aldim Şu anda yÜklÜyorum ama arkadaŞlarim Çok yÜksek sİstem İstİyor felan dİyor ben sİze sİstem Özellİklerİmİ versem bana ortalama bİr deĞerde aÇip aÇmayacaĞini yazarmisiniz?
İntel centrino core 2 duo İŞlemcİ 200 ghz nvİdİa 8400 gs ekran karti 2 gb ram harddİskde yer var ekran karti 1 gb
TeŞekkÜrler

OyuncuKedi

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
78
ArkadaŞlar ben gta 4 Ü aldim Şu anda yÜklÜyorum ama arkadaŞlarim Çok yÜksek sİstem İstİyor felan dİyor ben sİze sİstem Özellİklerİmİ versem bana ortalama bİr deĞerde aÇip aÇmayacaĞini yazarmisiniz?
İntel centrino core 2 duo İŞlemcİ 200 ghz nvİdİa 8400 gs ekran karti 2 gb ram harddİskde yer var ekran karti 1 gb
TeŞekkÜrler
Açar dostum rahat bir şekilde

Similar threads

Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın Sistem Özelliklerim: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB DirectX Sürümü: DirectX 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
allah rızası ıcın bılgısayardan anlayan varsa, bu mesajı okuduktan sonra cevapta yazsın elıne bulasmaz lutfen ben bır leptop aldım oyun leptopu fiyatı 6500 TL Marka asus özellıklerı assagıdadır bu ozellıkler ıle gta 5 İ Full+full da oynarmıyım lutfen ama cevap verın admınler eger yanlıs yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
merhaba beyler 20 kasım da ubisoft un 10 yıldır devam edip 4 serisini çıkaracak far cry 4 çıkması bekleniyor internette çıkan sistem gereksinimlerine göre En Düşük (minimum) Gereksinimler İşletim*Sistemi: Windows XP* 32 Bit İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 26 GHz AMD Athlon*64 X2*6000*@ 30...
Cevaplar
1
Görüntüleme
237
Önümüzdeki yılın başlarında çıkışını yapacak olan Dying Light’ın sistem gereksinimleri daha önceden açıklanmış ve büyük tepki toplamıştı Oyunun geliştiricisi Techland, Dying Light’ın sistem gereksinimlerinin yenilenmiş halini açıkladı Daha önceden minimum 8 GB gibi uçuk özellikler isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Merhaba arkadaşlar Sistem özelliklerim : RAM : 1,5 GB Ram Ekran Kartı : Nvidia GeForce 0 GT : 512 MB İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow (2CPUs) Sizce hangi oyunları rahatlıkla açar arkadaşlar ? (Far Cry gibi, GTA gibi, Battlefield gibi) vb açarmı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,512Konular
980,934Mesajlar
30,761Kullanıcılar
kickflexSon üye
Üst Alt