Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

//Gta IV////Windows Çalışmayı Durdurdu , Hatası ÇÖZÜMÜ

//Gta IV////Windows Çalışmayı Durdurdu , Hatası ÇÖZÜMÜ
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum Mecbur Yinede Giriyordu Sabah Okuldan Geldigimde Gta IV'a Giriyorum Tam Yükleniyor Yazısı Çıktıgında Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorum Oyuna Hiç Giremiyorum Daha Dün Giriyordu bişey yoktu ALLAHI RIZASI İÇİN FRMTR TÜM ÜYELERİ YARDIM EDİN DELİRECEM ARTIKÇOK ÖZEL BİR ANLATIM KOYUN ALTA MİLLET FAYDALANSIN

Similar threads

arkadaşlar oyuna bugün update geldi yaptım oyuna girdim çalışmayı durdurdu hatası alıyorum oyunum orjinal ve tr yama yüklü
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
beyler şimdi kendi bulduğum birşeyi anlatıcam size şimdi oyun oynayanlar bazı hatalar alıyolar bunların en çok karşılaştıkları da çalışmayı durdurdu hatasıBende mafia 2 yükledim ama çalışmıyodu çalışmayı durdurdu hatası veriyodu ve hata açıklamasına baktığımda ise appcrash hatasını veriyodu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası çözümü Merhaba Sevgili Melek'ler Bir misafirimiz Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası için bizden çözüm istemiş, biz de bu konuda sizlerinde veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatasının çözümü, Son zamanlarda oldukça sık kişinin karşılaştığı bu problemin çözümü şu şekilde olacaktır: Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu hatası veriliyorsa yapmanız gereken şudur: C:WindowsSystem32 klasörüne geçiniz Dosyaların bulunduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt