Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA IV Yardım !!! Lütfen ..

GTA IV Yardım !!! Lütfen ..

Similar threads

arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Nostale Oynayan Varsa Lütfen Eklesin 1 Kaç Dosya Var Onları İsteyeceğim email*protected
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Windows Vista kullanıcısıyım Beyler benim pcde GTA 4 wardı Pc me format attım ama formatı ürün kurtarma cd si ile attımm !! bu yüzden bütün dosyalarım formattan kurtuldu formattan etkilenenler de war aralarında (GTA 4 gibi) Ewed beyler ben sistemi yeniden kurduktan sonra bu GTA 4 nie açılmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkadaşlar gta San Andreas no cd crack bulan yada bulabileceğim yeri bilen lütfen mail atsın email*protected
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ya arkadasLar çok aptaL bi başLık oLdu ama bu oyunLarda direksiyon setini kuLLanamıyorum daha dorusu direksiyonu kuLLanıyorum fakat Lanet oLası gaz, fren, vites eL freni faLan devrede deiL nfs de gaza basıyorum camera deişiyo eL frenini çekince noss basıyo bi türLü ayarLarını yapamadım gta'da da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt