Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Windows Vista kullanıcısıyım Beyler benim pcde GTA 4 wardı Pc me format attım ama formatı ürün kurtarma cd si ile attımm !! bu yüzden bütün dosyalarım formattan kurtuldu formattan etkilenenler de war aralarında (GTA 4 gibi) Ewed beyler ben sistemi yeniden kurduktan sonra bu GTA 4 nie açılmıyor...
ya arkadasLar çok aptaL bi başLık oLdu ama bu oyunLarda direksiyon setini kuLLanamıyorum daha dorusu direksiyonu kuLLanıyorum fakat Lanet oLası gaz, fren, vites eL freni faLan devrede deiL nfs de gaza basıyorum camera deişiyo eL frenini çekince noss basıyo bi türLü ayarLarını yapamadım gta'da da...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.