Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gta kurtlar vadisi nedir
Program Sıradan : GTA Vice City Kurtlar Vadisi
Dosya Boyutu : 16743 MB
Dil : Türkçe
Lisans Sınır : Freeware Sinirsiz
Isletim Sistemi : Windows tümü
Üretici Açiklamasi :
Gta Vice City oyunun güncellenmiş kurtlar vadisi yaması bu oyunda herşey Türkiyeye...
Gta kurtlar vadisi nedir
Program Adi : GTA Vice City Kurtlar Vadisi
Dosya Boyutu : 16743 MB
Dil : Turkce
Lisans Limit : Freeware Sinirsiz
Isletim Sistemi : Windows tumu
Uretici Aciklamasi :
Gta Vice City oyunun guncellenmiş kurtlar vadisi yaması bu oyunda herşey Turkiyeye gore...
beyler birsey sorcam ben gta 4 indircem ama indiremiyorum hic bir yerde
sağlam ve tek link bilen kisiler varsa versinler lütfen simdiden tesekkür ederim
arkadaşlar hayatımın oyununu sonunda buldum (önce part 2 yi sonrada) kurtlar vadisi yamasınıda yükledim oyunuda açtım ancak ki ancak bu yamayı yükleyince bütün arabaların şekli şemali binalar felan tüm değişmiş yeni grafikler gelmiş önceden bu yamayla oynuyordum ama böyle olmuyordu kurtlar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.