Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA Online'nın Zibilyon Saat Süren Bekleme Ekranları Son Buluyor

GTA Online'nın Zibilyon Saat Süren Bekleme Ekranları Son Buluyor
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-05a70cfbc04a7b0326063373d83a3a9a8783768a.jpg

GTA Online birinci çıktığı periyottan itibaren bütün oyuncuların büyük sorunu olan yükleme ekranı sorunu t0st isminde bir mod imalcisi tarafından son buluyor.

GTA Online ne vakit çıktı?

Grand Theft Auto V 13 Eylül 2013'te çıkışını gerçekleştirmişti. Çıkışını gerçekleştiği periyotta çok ses getirmişti. Bu başarılı çıkışın akabinde 1 Ekim 2013'te Grand Theft Auto Online çıkışını gerçekleştirmişti.

GTA Online'nın meşhur yükleme ekranı mühletleri ne kadardı?

Geçtiğimiz yaz Epic Games'in GTA V'i fiyatsız dağıtmasıyla birlikte benimde GTA V'i deneme fırsatım olmuştu çok uzun bir müddet boyunca GTA Online'da arkadaşlarımla takıldım, otomobil yarışları yaptık, heistlar yaptık ve en sonunda upuzun yükleme ekranlarından bıkmıştım. Kendi yükleme ekranı rekorum 10 dakika civarında olması lazım. İnternetten araştırdığım kadarıyla kimi oyuncuların 30 dakika beklediklerini söylüyorlardı.

GTA Online'ın yükleme ekranları ne kadar kısaldı?

t0st isminde teşebbüsçü bir mod imalcisi geçtiğimiz haftalarda Github'a yüklediği bir modla GTA Online'ın yükleme ekranı müddetlerini %70 oranında kısalttığını argüman ediyor. Github'a yüklediği proje ile nasıl çalıştığının ayrıntılarını açıkladı ve bu modu geliştirici firma olan Rockstar Games'e ilettiğini söyledi.

Bunun internet üzerinde yayılmasının akabinde Rocktar bu moda göz attı ve yaptıkları açıklamaya nazaran t0st'un nitekim argüman ettiği şeyi başardığını ve oyunun PC sürümünde Online'ın yükleme ekranların daha kısa sürebileceğini söyledi ve mod imalcisi ile anlaşıp bunu oyuna güncelleme olarak getireceklerini açıkladılar. Tıpkı vakitte Rockstar Games t0st'a bu muvaffakiyetinden ötürü 10.000$ ödül vereceğini açıkladı.

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt