Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http:rapidsharecomfiles48133316kArbalarzip
arkadaşlar bu mod gta sa ın türk arabaları modudur bu modu yükleyemeyenler bana mail atarlarsa anlatırım
email*protected
ya abiler ben gta vice city'de bi sürü para elde ettim oyun
bitmek üzere heryeri didik didik aradım ama satın alcak bi yer bulamadım mümkünse biriniz haritanın üzerinden işaretleyip benim msnye gönderse veya buraya
msn : email*protected
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Slm arkadaslar oncelikle iyi gunler ben bir oyun indirdim World Racing 2 Youtube de izledigim videolar kadariyla arabalar da ic kamera vr ve araba ekleme var bn arabalari indirdim ama yukleyemedim exe var aciyorum kurduktan sonra soyle bir hata veriyor `Unable To locate World Racing 2 directory...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.