Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta SA bi türlü yapamadığım görev

gta SA bi türlü yapamadığım görev

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar görevde uçakla bi yere radarın üstüne çıkmadan gitmemi istiyor ama hep radara yakalnıyorum en az 30 kere görevi tekrar oynadım bu görevi atlayabileceğim bi hile var mı yada rica etsem bu görevi benim için yapıp save dosyasını koyabilirsiniz çoık sevinirim

takıldığım yerin save dosyası

http:rapidsharedefiles4528407GTASAsf2bhtml

bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yicem bu görev yüzünden

Similar threads

Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bu yama ile san andreas tamamen bambaşka oluyor Öncelikle yama ile kayıtlı oyunlarınız bir arada çalışmıyor haberiniz olsun İşte Çeşitli Bilgiler Oyuna bütün skill'ler full başlıyoruz(Ciğer kapasitesi, Silah kullanımları, Kumar yeteneği vs ) Kıyafetlerin %80i silahların %90ı değişmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bir oyun düşünün Ortalama 15 – 20 saat boyunca soluk soluğa oyunun başındasınız Sonra minik bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu bitirmişsiniz Aradan uzunca süre geçiyor fakat bir türlü oyunu aklınızdan çıkartamıyorsunuz Assassin's Creed'den bahsediyorum İşte oyun dünyasının en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Part I E Jefferey OG LOCMartin, I HOPE WE KILL HIM LATER 1 *Life's a Beach* (Must start between 20:00 and 6:00) Göreve 20:00 ile 06:00 arası başlamalısınız OG bir parti verecek, bunun için önceden gördüğü aracı çalmalısınız Plaja gidin ve iki olumlu cevaptan sonra DJ müziğe başlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt