Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA sa: 'da en iyi DRİFT kodunu bilen yazabilirmi??

GTA sa: 'da en iyi DRİFT kodunu bilen yazabilirmi??

Similar threads

Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Forza Horizon 5 bünyesinde tamamlanması gereken yüzlerce aktivite var. Bunlar arasında en zor olanlarından birisi drift oluyor. Bunun nedeni ise tek mekaniğin hıza ve ivmeye bağlı olmamasından kaynaklanıyor. Drift bir aracın hem asfalt hem de toprak yollarda direksiyon kabiliyetini iyi kontrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
gta sa da arabaları içinden sürmek istiyorum bir yama felan bilen varsa lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Beyler ben gta sa ya araba yüklüorum Sadece txd ve dff uzantılı olanları bazen örnek:majestic1txd majestic2txd majestic3txd fln var onları napcaz biliorum onlar arabanın şekli onları arabaya nası eklicez yardım edin lütfn??majestixtxd ve majesticdff olanları yapabilioruım bu 123 leri nası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Drift Nasıl Yapılır? arabada drift nasıl yapılır önden çekişli arabayla drift nasıl yapılır önden çekişli arabada arabayla 1549175701 1549175701 driftnasilyapilir5c568b9ae898fdriftnasilyapilir5c568b9ae898f http:img361imageshackusimg3615681drift2467099iy5 ilk olarak 90′lı yılların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt