Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta sa Freefall görevi

gta sa Freefall görevi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bu görevde karşı taraftan gelen bir uçak var bu uçağın arkasında corona diye birşey var orası chekpoint gibi kırmızı halka oranın içinden geçiyorum birşey olmuyor sonra bir daha uçağa yetişemiyorum ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

Similar threads

Sa Arkadaşlar Gta Vice City'de bütün görevleri yaptım hatta satın aldığım bütün görevleri yaptım sadece doda görevini yapamadım stüdyodaki diğer bütün görevleri yaptım henüz lance ve sony i öldürme görevi çıkmadı Bu Türkçe yamadan mı kaynaklanıyor ? Yoksa Daha yapmam gereken birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
PART I PART II A WU ZI MU, BLIND TRIAD LEADERS ARE FUNNY TEEHEE 1 *Fender Ketchup* Bir Mafya üyesini korkutacağız TırsıkMetre'miz var bu sefer Hızlı sürün Ters şeride girin El freni ile dönüşler yapın Stunt olayını abartın Adamı yeterince korkuttuğunuzda görevi tamamlayacaksınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
(SABİT YAPILABİLİR:d) Dünyanin en eglenceli oyunlari arasinda gösterilen San Andreas' in tam çözümüyle karsinizdayim Buradaki tam çözümler görevlerin adlariyla verilmistir Hangi bölümde kaldiysaniz görevin adina bakmayi unutmayi Iste basliyoruz İlk Görev: Polis Arabasinda atildiktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar son zamanlarda Gta san andreas hakkında birçok şey araştırdım ve en ilginç olanları sizlere anlatıcam 1)Püf Noktalar San andreasta birçok püf nokta var işte size bazıları Simdi arkadaslar oyunda Sadece Grove Street adamlarını yanımıza alabiliyoruzKontrolumuze geciriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
başlıyorum görevleri vermeye A Sean SWEETJohnson, YO BROTHA 1 *Big Smoke* Balla'lara karşı kendinizi koruyamadığınız için esasında zor bir görev İki filmi izledikten sonra Sweet'i takip edin Durunca Ryder'ı takip edin Sürekli ikisinin arkasında kalmanız çok önemli Ödül: Saygı 2 *Ryder*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,552Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt