Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA SA hileler çlaışmıyoo??!!!

GTA SA hileler çlaışmıyoo??!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dell marka laptop var bende gta san andreası yükledim oynuyorum da ancak bu hileler çalışmıyo ama neden? Çözmem için bi yol bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba??

Oyunda ilerledim 3 şehirdeyim ama jetpac filan iyi olurdu yani

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
ARKADAŞLAR SİZE GTA SAN ANDREAS HİLELERİNİ GÖSTERECEĞİM İŞTE BAZILARI : rocketman,aezakmi,uzumymw,baguvix BUNLARDAN YARARLANABILIRSINIZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gtasaexe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way Please contact the application's support team for more information Gta Sa Mp dan servere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt