Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta sa lütfen bakın

Gta sa lütfen bakın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gta san andreası indirdim açtığımda menü gelmeden yeşil bi ekran geliyor 5 10 sn sonrada bilgisayarım reset atıyor bilgisayarım casper windows 7 sistem gereksinimlerim

Genuine Intel CPU 2140 @160 GHz 160 GHz
RAM:1,00
32 BİT
ORJİNAL YAZILIM
EKRAN KARTIM :383 MB diğer oyunları çalışıyor bi tek bu ilk indirdiğimde açılıyordu şimdi açılmıyor

Similar threads

Gta san andreası indirdim açtığımda menü gelmeden yeşil bi ekran geliyor 5 10 sn sonrada bilgisayarım reset atıyor bilgisayarım casper windows 7 sistem gereksinimlerim Genuine Intel CPU 2140 @160 GHz 160 GHz RAM:1,00 32 BİT ORJİNAL YAZILIM EKRAN KARTIM :383 MB diğer oyunları çalışıyor bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba arkadaşlar ben gubun GTA 4 ü yükledim büyük uğraşlar sonunda saat 9 da basladım yuklemeye şuan saat 1 ve acabiliyorum oyunu Ancak feci bi kasma söz konusu Bilgisayarımın özellikleri: İşlemci : İntel core 2 duo cpu p8400 @226 GHz 227 GHz RAM : 2,00 GB Windows XP professionel Sp3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar Benim FİFA06'yla ilgili bir sorunum var şimdi şöyle başlayayım; Oyunum 6 Cd Partlar Halinde Dosyaları Bilgisayara çıkarttıktan sonra Daemon Tools programı ile mdf ve mds uzantılı dosyaları çalıştırdım ve oyunu nomal bir şekilde kurdum Oyun bilgisayarda 360 GB yer kaplıyor ve oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın Sistem Özelliklerim: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB DirectX Sürümü: DirectX 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Herkeze Merhaba Öncelikle Şunu Söyliyeyim Crysis3 ü bi internet kafeden aldık arkadaşla onun bilgisayarında çalıştı özellikleri benden düşük hatta onun bilgisayarının ama bende çalışmadı çalışmadı derken açılıyor bir video var oyuna başla diyince prophet cell hakkında onu geçiyor CRYSİS 3 yazısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt