Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA SA Marvel Karakterlerine İhtiyaç !!!

GTA SA Marvel Karakterlerine İhtiyaç !!!

Similar threads

Bünyesinde Iron Man, Captain America, Hulk üzere efsane muhteşem kahramanları barındıran Marvel sinematik kozmosunun birbiriyle bağlantılı sinemalar serisi 2008 yılında Iron Man ile başladı. Şayet Marvel sinematik evrenindeki olayları takip etmek istiyorsanız Marvel sinemalarını çıkış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gib Gta 5 Araba Modu Yükledim Onlineda Sorun Cıkar MI bide ben yanlışlıkla OpenIV den araba dosyalarını degiştirdim fakat orjinal dosyaları yedeklemedim sizde varsa bana atarmısınız dosyanın yeri (open IV):GTA Vx64erpflevelsgta5vehiclesrpf dosya adları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar ben gta 4 oynamaya başladım ve gta sa yı bıraktım bir gün gta sa ya gta 4 mod yüklemek geldi aklıma yükledim herşey güzel oyun açılırken françis airport liberty city yazıyor sonra hemen kapanıyor oyun gta sa çalışmayı durdurdu diyor halbuki gta 4 full görüntü kalitesi ile oynuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Birçok aktör ve aktris için bir Marvel kahramanını ya da kötü karakterini canlandırmak inanılmaz bir deneyimdir. İşte birden fazla kez Marvel filmlerinde rol almış 21 şanslı oyuncu ve birden fazla oyuncu ile canlandırılan Marvel karakterleri.???? Kaynak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt