Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta sa yardım

gta sa yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
iyi günler arkadaşlar gta sa yı dvdden kuruyorum oyunu açmaya çalışınca şöyle bir hata veriyor

http:img214**************img2141356adszpefpng
http:img214**************img214adszpefpng1w949png
hangi cd yi takacam bi yardım edin oyun cd si olmuyor

Similar threads

geçen gün gta san andreas aldım sıkıştırılmış oyun tek cd 680 mb bişey cd yi takıyorum karşıma rusca bi ekran geliyo neyse kurulumlara alıştıgım için next next diyorum önüme bi hata çıkıyor C:\SYSTEM32\MSVCRTdll rusca bişeyler yazıyor sonunda ERİŞİM ENGELLENDİ yazıyor ne yaptıysam olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
beyler gta cd si aldım tek cd verdiler yükledim açılırken gta bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor işiniz yarım kaldiysa özür dileriz diye hata geliyor bi el atın pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Evet arkadaşlar başlıkta oldugu gibi oyuna girerken hata raporu cıkartıyor sorun nedendir ben oyunu dvdden aldım oyun hazır bi şekilde kurdum malesef hata raporu cıkardı nedendirr ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar ben gta 4 oynamaya başladım ve gta sa yı bıraktım bir gün gta sa ya gta 4 mod yüklemek geldi aklıma yükledim herşey güzel oyun açılırken françis airport liberty city yazıyor sonra hemen kapanıyor oyun gta sa çalışmayı durdurdu diyor halbuki gta 4 full görüntü kalitesi ile oynuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,566Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt