Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta San Andras MP Crash

Gta San Andras MP Crash

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ARKADAŞLAR ;

Biliyoruz ki SAMP ONLİNE GÜZEL BİR OYUNDUR
VE BU OYUNDA BAZI HİLE KARLAR MİLLETE Crash ATIYORLAR
BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ ANTİ CRASHI FLAN VARMI

DELİRİCEM MİLLET CRASH ATIP DURUYOR

ANTİ CRASH HİLESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YORUM ATSIN

OYUNDAN ATILMAK İSTEMİYORUZ!!!!

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
SİLAHLAR CAN ve ZIRH* LXGIWYL – Tabanca paketi 1 (Thug ’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Tabanca paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Bütün silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW –...
Cevaplar
0
Görüntüleme
327
arkadaşlar bunca zamandır oynuyorum gtayı hiç böle bi problem yapmamıştı şimdi ne olduysa bi türlü düzelmiyo,oyunu online oynuyorum,akşam oyundan çıktım kapadım pcyi sabah geldim yine oynicaktım oyun açılmıo,oyunun simgesine basıyorum basıyorum sadece o kum saati çıkıyo 34 saniye durup sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
GTA San Andreas eski bir oyun olmasına rağmen hala oynanıyor. Özellikle oyunun sunucularında eğlenceli vakitler geçirilebiliyor. Oyunun mekanikleri günümüze göre ne kadar eski kalsa da oynamak isteyebilirsiniz. Oyunda çok fazla hile bulunuyor ve bu yüzden sadece hileler ile eğlenmek daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt