Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA San Andreas ACİL YARDIM !

GTA San Andreas ACİL YARDIM !
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhabaGTA SAN ANDREAS oyunum orjinalGeçenlerde yama yüklemiştim ve beğenmeyip oyunu sildimTekrar yüklerken Feature transfer error
Feature: Grand Theft Auto : San Andreas Game Data
Component : audio
File: E:\data3cab
Error: Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi)
diye bir hata çıkıyor nasıl düzeltebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Error Code: 5009 : 0x8000ffff Error Information: Ctor\IScriptWrappercpp (27) Ctor\ObjectWrappercpp (163) Ctor\ObjectWrappercpp (391) Kernel\Componentcpp (1161) Kernel\CABFilecpp (384) SetupDLL\SetupDLLcpp (1701) PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas PVENDOR:Rockstar Games...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Arkadaslar Gta san andreas da kullandığım arabanın ve çevrenin sesleri gelmiyor Audio dosyasındada herhangi bir eksiklik yok Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? Sımdıden Tsk Bu arada +Rep imi esirgemem
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
GTA Grand Theft Auto: San Andreas GTA San Andreas oyun hileleri hilesi Oyun esnasında aşağıdaki kodlardan birini girin Eğer kodu doğru girdiyseniz, ekranda codes activeyazısı çıkacaktır Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt