Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gta san andreas açılmıyor hatada vermiyor..

gta san andreas açılmıyor hatada vermiyor..
0
138

Similar threads

GTA San andreas bir kaç skin , otomobil ve bir kaç yer ekledim daha sonra oyuna girdim yeni oyun dedim, beyaz çizgi varya doluyor sonuna kadar doldu ama açılmıyor, acaba dff ve txd dosyalarından 2 tane olduğu için olabilir mi yoksa neyden kaynaklanıyor lütfen yardım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Game Fixes: •GTA: San Andreas EURO NoCDFixed Image •GTA: San Andreas US NoCDFixed Image •GTA: San Andreas v101 EURO NoCDFixed EXE •GTA: San Andreas MULTI NoCDFixed Image •GTA: San Andreas ALL NoCDFixed Image •GTA: San Andreas v10 ALL Crash Fix Patch •GTA: San Andreas v10 ALL NoCDFixed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
yardım lütfen gta san andreas tamsürüm+tek link bulamadım birde modern mod pls! yardım edene +rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar geçenlerde gta san andreas oyunuma araba yaması yaptım ama oyun bozuldu evler arba dükkan yol bazen ortadan kayboluyo lütfen yardım edin nolur
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt