Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gta san andreas dyom anlayanlar gelsin lütfen !

gta san andreas dyom anlayanlar gelsin lütfen !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar, bende gta san andreas dyom var Bir görevimim için koca ayak, uzaylı, leatherface, mothman ve bunun gibi canavar skinleri gerekiyor Acaba bunları aktör olarak çıkarabiliceğim bir mod var mı ? Bilien varsa linkini atsın lütfen
Şimdiden sağolun

Similar threads

arkadaşlar gta San Andreas no cd crack bulan yada bulabileceğim yeri bilen lütfen mail atsın email*protected
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
yardım lütfen gta san andreas tamsürüm+tek link bulamadım birde modern mod pls! yardım edene +rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
geçen gün gta san andreas aldım sıkıştırılmış oyun tek cd 680 mb bişey cd yi takıyorum karşıma rusca bi ekran geliyo neyse kurulumlara alıştıgım için next next diyorum önüme bi hata çıkıyor C:\SYSTEM32\MSVCRTdll rusca bişeyler yazıyor sonunda ERİŞİM ENGELLENDİ yazıyor ne yaptıysam olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt