Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA San Andreas Görevi Yrd

GTA San Andreas Görevi Yrd

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi
Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum
Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi sinirden kanser olacak,monitörü kıracamSave dosyası çok küçük boyutta bi yrd edin ltfn +REP REP REP

SAVE:
http:rapidsharedefiles45170324GTASAsf2rarhtml

NOT:Heralde bu en zor görev,NOE de,o motorsikletle uçağa yetişme bölümlerinde fln hiç zorlanmamıştım ama bu başka bişi!!!!
İndirdiğiniz dosyayı BelgelerimGTA San Andreas User Files içine atın

Similar threads

Arkadaşlar Geçen gün Gta san andreasa Sol Underground Modu yaptım Patchınıda yaptım daha sonra oyuna girdim önce loadscreenler beyaz çıktı bundan bişi olmaz dedim ama oyuna girince sol alttaki Mini mapda betaz olunca şaşırdım sol üstteki yumrukda beyaz Çözümü varsa lütfen bildirin Acil ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
http:img122**************img1223893redzonesmap2eh6 bu harita üzerinde liberty city e gitmeyi anlatıyor biraz inceledim ve farklı şekillerde gidilebileceğini öğrendim kısa keserek anlatıma geçiyorum: 1 YOL: üstteki haritaya göre basitçe anlatıcam bu yolu tam olarak uygulayamadım ama isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
başlıyorum görevleri vermeye A Sean SWEETJohnson, YO BROTHA 1 *Big Smoke* Balla'lara karşı kendinizi koruyamadığınız için esasında zor bir görev İki filmi izledikten sonra Sweet'i takip edin Durunca Ryder'ı takip edin Sürekli ikisinin arkasında kalmanız çok önemli Ödül: Saygı 2 *Ryder*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,893Kullanıcılar
cengo967Son üye
Üst Alt