Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta San Andreas HELP !

Gta San Andreas HELP !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler bir görevde tam bitirirken hata verior ryder ile 3 kutu tplayıp bi yere gidosunuz o yerin bölgesine girdiğim zaman hata veriyor exe hatası ama gorew yokken gırersem hata vermiyor yardım

Similar threads

merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
gta san andreas da freefall bölümünde pc hata veriyor ve oyun kapanıyor gta ayı bitirenler ve gta nın freefall bölümünü geçenler o bölümün save dosyasınıupload edip buraya koyar mısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
geçen gün gta san andreas aldım sıkıştırılmış oyun tek cd 680 mb bişey cd yi takıyorum karşıma rusca bi ekran geliyo neyse kurulumlara alıştıgım için next next diyorum önüme bi hata çıkıyor C:\SYSTEM32\MSVCRTdll rusca bişeyler yazıyor sonunda ERİŞİM ENGELLENDİ yazıyor ne yaptıysam olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt