Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bir görevde tam bitirirken hata verior ryder ile 3 kutu tplayıp bi yere gidosunuz o yerin bölgesine girdiğim zaman hata veriyor exe hatası ama gorew yokken gırersem hata vermiyor yardım
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
gta san andreas da freefall bölümünde pc hata veriyor ve oyun kapanıyor gta ayı bitirenler ve gta nın freefall bölümünü geçenler o bölümün save dosyasınıupload edip buraya koyar mısınız
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası
SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Beyler ben gtasaya araba yüklediğimde Örneğin bir araba yüklerken Data klasörlerindeki ''Vehicles,Carmods,Handling vb''şeylerdeki Sayıları ve rakamları değiştirmemizi istior ben bunları yaptığımda bazen Oyuna girerken Tam oyun açılırken oyundan atıor ve ''Gta sa exe''hatası veriorBu bazen oluor...
geçen gün gta san andreas aldım sıkıştırılmış oyun tek cd 680 mb bişey cd yi takıyorum karşıma rusca bi ekran geliyo neyse kurulumlara alıştıgım için next next diyorum önüme bi hata çıkıyor
C:\SYSTEM32\MSVCRTdll rusca bişeyler yazıyor sonunda ERİŞİM ENGELLENDİ yazıyor ne yaptıysam olmadı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.