Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gta san andreas kaza hasarı

gta san andreas kaza hasarı
0
166

Similar threads

“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
uzun zamandır gta san andreas oynamıyordum dün canım sıkıldı ve iso olarak indirdim bu gün oyunu kurdum açtım, her şey güzel giderken oyun bir süre sonra kapandı birsürü şey denedim hiçbirisi işe yaramadı oyunda ani bir ses gelince olduğunu anladım bir bilgisi olan yardım etsin lütfen şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Gta Vice city San andreas oyununa yapılan küçük bir yamadan sonra GTA TÜRK CİTY oluyor Yepyeni Özellik: Kendi mp3lerinizi artık bu modda dinleyebileceksiniz 1 Tüm arabalar değiştirildi Yerlerine Türk arabaları (Tofaş Kartal, Murat 131, VW Vosvos, Fiat Uno vs) Bisiklet, Nfs Underground...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt