Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gta san andreas la ilgili bir sorunum var lütfen yardım

gta san andreas la ilgili bir sorunum var lütfen yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar gta san andreas oyunu ilk baş yükledim oyun rusça olarak açıldı türkçe yapmak için yeniden yükleyim dedim ve amirican die bi dosya geldi acaba bu programı açmak için listeden hangi progranı seçmek lazım lütfen yardım edin

Similar threads

gta san andreas aldım fakat rusça bunu nasıl türkçe yapabilirim yardım edebilirmisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
GTA San andreas bir kaç skin , otomobil ve bir kaç yer ekledim daha sonra oyuna girdim yeni oyun dedim, beyaz çizgi varya doluyor sonuna kadar doldu ama açılmıyor, acaba dff ve txd dosyalarından 2 tane olduğu için olabilir mi yoksa neyden kaynaklanıyor lütfen yardım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,766Kullanıcılar
c4serknSon üye
Üst Alt