Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta san andreas mouse ve save sorunu

Gta san andreas mouse ve save sorunu
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye yaptığınıda bilmiyorum ama save yaptığım bölüm açılıyor sorun olmuyor bende oyunu baştan bitirmek istemiyorum o yüzden bu save dosyası nerde olabilir daha önce yaşayan varsa yardım etsin şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar BEn gta san andreassa %100 bitmiş save game atıyorum user filese B dosyası nı oyuna giriyorum ama gözükmğyoor bunun nedeni nedir ne yapmama gerek
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
gta san andreas da freefall bölümünde pc hata veriyor ve oyun kapanıyor gta ayı bitirenler ve gta nın freefall bölümünü geçenler o bölümün save dosyasınıupload edip buraya koyar mısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt