Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta san andreas setup acılmıyor

Gta san andreas setup acılmıyor
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yha arkadaşlar ben gta san andreas oyun setupunu acıyorum ama sonraoyunun simgesi cubukta cıkıyor ama setup ekrana gelmıyor ne yapsam calıstıramadım sorunumayardım edecek biri warmı ???

Similar threads

Arkadaşlar , daha düne kadar hiçbir sorunum olmayan gta samp ve gta sa da, oyuna giriyorum , Stuşuna basınca ileri Wtuşuna basınca geri gidiyor yani tüm ayarlar karışmış durumda Aya basınca sağa Dye basınca sola gidiyor , sabahtan beri uğraşıyorum hiçbirşey bulamadım, gta yı silip tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar gta san andreas türkish city yi indirdik kurduk ama dosyanın içinde c r a c k yok yardımmmmmmmmm gta san andreas türkish city c r a c k lazımmmmmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar ben gta san andreas modları yazmıştım önceden san andreas mod installer çıktı yükledim ne işe yarıyor??
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt