Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta san andreas ta bi bölümü geçemedim...

gta san andreas ta bi bölümü geçemedim...
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
gta san andreas ta bi bölümü geçemedim
gta san andreasta
los desperadas bölümü nde
grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor?

açıklamalarda
*Los Desperados*
Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin Unity Station'a gidin ve Varrios'u alın Görevin geri kalanı sadece öldürmek
Ödül : Saygı
diyor OG nerden bulacağız?kim bunlar?ne tür giyinirler?arabayı yanına götürsek binerler mi yoksa nasıl ikna edilecez?

Similar threads

gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Merhaba Arkadaşlar; ben gta san andreas'da bir bölümü geçemedim bu bölümü nasıl geçebilirim ? yada bir hilesi var mı lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum İşte Geçemediğim Bölüm: http:img71**************img71923gtasa2007052120591746sp5 Yardımcı Olan Herkeze +Rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
http:img122**************img1223893redzonesmap2eh6 bu harita üzerinde liberty city e gitmeyi anlatıyor biraz inceledim ve farklı şekillerde gidilebileceğini öğrendim kısa keserek anlatıma geçiyorum: 1 YOL: üstteki haritaya göre basitçe anlatıcam bu yolu tam olarak uygulayamadım ama isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
arkadaşlar diğer konudaki resim uçmuş vede kullanıcı banlanmış vede konuya ilgi büyük olduğu için sizlere elimdeki tüm gta sa haritalarını uploadlıyorum resimler uçsa bile yenilerim merak etmeyin beğendiyseniz yorumlarınızı bekliyorum öncelikle oyunu tamamen bitirmek için boyanması gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thug’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW – Araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt