Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta San Andreas Türk Arabalar Modu ve Eklemesi

Gta San Andreas Türk Arabalar Modu ve Eklemesi
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gta San Andreas Türk Arabalar Modu

Eveeett araba eklemek için ilk olarak yapmanız gereken şu: C:program FilesRockstar GamesGTA San AndreasData Klasöründeki handling,vehicles,carcols,carmods dosyalarının yedeğini alın sonradan buraya tıklayın ve Tools 20 indirin En son olarak da aşağıdaki reismleri peşine düşüp takip edin tamamdır

1ADIM ilk kez img tools 20 açın

2 ADIM FILEDeyipOPENi tıklayın

3ADIM gta3img açın

4ADIM Karsınıza Uzun Bir Liste Çıkacak EDİTDeyip FİNDe Basın

6ADIM Arabanın Orjinal txd'sini silin

7ADIM

8ADIM Arabanın orjinal dff'sini silin

9ADIM Kendi Arabamızın Dosyalarını Eklemek

10ADIM Kendi Arabamızın dff'sini belirlemek

12ADIM Kendi Arabamızın txd'sini ayarlamak

13ADIM

*

Similar threads

Gta San Andreas Turk Arabalar Modu Eveeett araba eklemek icin ilk once yapmanız gereken şu: C:Program FilesRockstar GamesGTA San AndreasData Klasorundeki handling,vehicles,carcols,carmods dosyalarının yedeğini alın Daha sonra buraya tıklayın ve Tools 20 indirin En son olarak da aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
GTA San Andreas oyunu şifreleri (hileleri) şifre,GTA San Andreas aldatma şifresi GTA San Andreas şifresi: Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Tabanca paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Tabanca paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
GTA San Andreas,GTA San Andreas hileleri,GTA San Andreas bütün hilleri,GTA San Andreas tüm hileleri Oyun esnasında aşağıdaki kodlardan birini girin Eğer kodu doğru girdiyseniz, ekranda codes activeyazısı çıkacaktır Silâhlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silâh paketi 1 (Thug's Tools) KJKSZPJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
GTA San Andreas Atama Geçme Hilesi Son zamanlarda GTA San Andreas Ödev Geçme şifresi hakkında destek istekleri alıyoruzOyunu oynamadığım için kesin olarak şifre nedir veya böyle bir parola varmı bilmiyorum lakin sizler için biraz artırma yaptık umarım işinize yarar Polis, Seviyeler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
314
gta san andreas şifreleri nelerdir Ekstra Vasıta oluşturmak için hileler AIWPRTON – Rhino CQZIJMB – Bloodring Banger JQNTDMH – Rancher PDNEJOH – Yarış arabası VPJTQWV – Yarış aracı AQTBCODX – Romero KRIJEBR – Stretch verir UBHYZHQ – Çöp kamyonu RZHSUEW – Caddy JUMPJET – Hydra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt