iltasyazilim
FD Üye
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş bendeGeForce4 MX 420 benim grafik kartım eski ama; o yüzden anlamadığım birşey olan driver arama işine başladımŞunu indirip yükledim : http:wwwnvidiacomobjectfeatureudahtml Benim serime uyuyor olarak okudumNeyse daha sonra Bus Driver'ı çalıştırdım hakkaten oyun çalıştıDaha sonra gta san andreas'ı açayım dedim oyun çalıştı ama ekran kayıyordu oyun devam ediyor ama ekran kayıyorduBende kapattım sonra dedim heralde bu yüklediğim driverdan dolayı oyun çalışmıyor düzgün bundan dolayı da dedim eğer bu driver'ı silersem belki eski haline döner gta'yı oynarım yineYour Uninstaller dan NVIDIA Driver diye birşey vardı heralde burudr dedim ve sildim tamamiyleDaha sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve daha sonra ekranım çalışmadı windows yükleniyor yazısından sonra Set Monitor To : 1024 x 768 yazıyordu Bizde bilgisayarcıya verelim dedikVerdik bilgisayarı,bilgisayarcı bilgisayarda iki tane grafik kartı olduğunu söyledi :S Diğer karta yönlendirdiğini ve bilgisayarın çalışacağını söylediHalbuki önceki kart ta Geforce Mx 420 idi şimdide aynı neyse Bilgisayar eve geldi denedik yine aynı şey : Set Monito to : 1024 x 768Bilgisayarcıya verdik bilgisayarı ve sorunu çözdü: monitorde sorun var 1024 x 768 ayarlanması lazım Ayarladı halletti ve bilgisayar bize geldi, ram'ini de yükselttikDaha sonra dedim ben artık heralde oyunumu oynayabilirimOyunun simgesine tıkladım farenin imgesi bir saniyeliğine yüklenme moduna geçti ve sonra normale döndü? açılmadı oyun herhangi bir hata raporuda yoktuŞimdi ne yapsam bilmiyorum ?? Bir Daha driver yüklersem yine sorun olur mu? Yardım edebilecek biri varsa lütfen etsin Bilgisayarcı bazı oyunların monitorde sorun yaratabildiğini söyledi ama driver yüzünden oyun başladığında mı bozuldu bilmiyorumÇünkü önceleri drvier yokken gayet oynayabiliyordum Gta 'yı Yardım edebilecek olursa çok sevinirim Monitor ayarını da değiştiremeyiz büyük ihtimalle heralde çünkü eğer öyle yaparsak yine monitor açılmayabilirYa da değiştirip normal bir rakama 800 x 600 ya da diğerine oyunu oynayıp bilgisayarı kapatmadan yine eski haline mi çevirmeliyiz ya da olmaz mı dersiniz grafik kartı kafayı mı yer?
Neyse arkadaşlar çok uzun oldu Yardım edebilecek olan lütfen etsin Eğer uygun yer donanım ise oraya alalım ama oyun çalışmadığı için burayı uygun görmüştüm sadece
Saygılarımla,
Esem
Neyse arkadaşlar çok uzun oldu Yardım edebilecek olan lütfen etsin Eğer uygun yer donanım ise oraya alalım ama oyun çalışmadığı için burayı uygun görmüştüm sadece
Saygılarımla,
Esem