Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta san andreasa nasıl müzik ekleyebilirim acil!!

Gta san andreasa nasıl müzik ekleyebilirim acil!!
0
158

Similar threads

Arkadaşlar Gta San Andreasa Naruto Modu kurmak istiyorum ama denedim hiç bir şey değişmedi acaba nasıl kurucam yardımcı olabilir misiniz? Modun linkini atıp nasıl kurucağımı anlatırsanız çok sevinirim http:wwwyoutubecomwatch?v dRMuXyfCHKs kurulduktan sonra oyunun böyle gözükmesi lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar Geçen gün Gta san andreasa Sol Underground Modu yaptım Patchınıda yaptım daha sonra oyuna girdim önce loadscreenler beyaz çıktı bundan bişi olmaz dedim ama oyuna girince sol alttaki Mini mapda betaz olunca şaşırdım sol üstteki yumrukda beyaz Çözümü varsa lütfen bildirin Acil ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar Gta san andreas online oynayan bilir bu hafta tüm serverler(bazılarıdışında) 03 e geçtiler bende geçtim 03a ile yalnız bir sorun var ilk günler oynadım ama 4gün söyle bi hata verdi iyi ingilizcemde yoktur ama CONNECTION REJEDTED:Incorrect Version yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar gta san andreasın bölümlerini kardeşimle geçiyorduk yavaş yavaş, bilgisayarımız çöktü format attık ve save dosyamız haliyle silindien baştan aynı yerleri oynamak insanı sıkıyor sizde gta san andreasın bölümlerinin %50 civarı bitirilmiş save dosyası varsa paylaşırsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt