Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta San Andreas'da Bir Bölümü Geçemedim

Gta San Andreas'da Bir Bölümü Geçemedim
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar;

ben gta san andreas'da bir bölümü geçemedim
bu bölümü nasıl geçebilirim ? yada bir hilesi var mı lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
İşte Geçemediğim Bölüm:
http:img71**************img71923gtasa2007052120591746sp5

Yardımcı Olan Herkeze +Rep

Similar threads

gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Merhaba arkadaşlar Ben crysis de bi bölüm geçemedim lütfen yardımcı olurmusunuz Geçemediğim bölüm gemiye atlıyorum gemide bi kamara ya giriyorum ve kamaradaki çantanın içindeki use düğmeisini aktive hala getiriyorum ondan sonra bana geminin uç tarafında bi yer gösteriiyor o noktaya gidemiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaşlar acemilik başa bela sizden bir fikir yardım alacağım painkillerde bir bölümde (sanırım ikinci bölüm) bir oda var yerden ve duvardan çıkmış eller, odanın sonunda bir ateş kuyusu, ve bir dev var dev bir türlü ölmüyor tavanda yıldız simgesiyle bir geçit var bu bölümü geçemedim nedir bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
arkadaşlar diğer konudaki resim uçmuş vede kullanıcı banlanmış vede konuya ilgi büyük olduğu için sizlere elimdeki tüm gta sa haritalarını uploadlıyorum resimler uçsa bile yenilerim merak etmeyin beğendiyseniz yorumlarınızı bekliyorum öncelikle oyunu tamamen bitirmek için boyanması gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
981,923Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt