Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta san andreasta çete savaşı yapamıyorum

Gta san andreasta çete savaşı yapamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar konudada belirttiğim gibi artık çete savaşı yapamıyorum çünkü çetelerin bölgesi felan yok bi aralar vardı ama görev yapmaya gitmiştim full görev yaptım hiç bölge savaşı yapmadım sonra görevden sıkıldım biraz çete savaşı yapıym dedim bi baktım bölgeler yok allah allah dedim sonra esc ye basıp
durumdan çete durumuna baktım grove street 0 bölgeyle sonuncu balla 40 bölgeyle 1ci vagos 20 bölgeyle 2ci 0 bölge olduğu için hiç bizim adamlarımız ortalıkta gezmiyor o yüzden çete savaşıda yapamıyorum allahını seven yardımcı olsun 1 haftadır çete savaşı yapmıyorum o yüzden kafayı yemiş durumdayım