Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta san andreasta freefall bölümünü bi türlü geçemedim yardım

gta san andreasta freefall bölümünü bi türlü geçemedim yardım

Similar threads

gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
gta san andreas da freefall bölümünde pc hata veriyor ve oyun kapanıyor gta ayı bitirenler ve gta nın freefall bölümünü geçenler o bölümün save dosyasınıupload edip buraya koyar mısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba Arkadaşlar; ben gta san andreas'da bir bölümü geçemedim bu bölümü nasıl geçebilirim ? yada bir hilesi var mı lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum İşte Geçemediğim Bölüm: http:img71**************img71923gtasa2007052120591746sp5 Yardımcı Olan Herkeze +Rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
mafia oyununun 15 görevinde takıldım en sonda liman bölümünü bir türlü geçemedim lütfen yardım bir de 15 bölüme kadar save dosyası olması mümkünse lütfen versin acilll!!!!!!1
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt