Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta san andreasta spiderman mod yapamıyorum

Gta san andreasta spiderman mod yapamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi türlü beceremedim nolur yardım edin oysaki daha önceden süperman modu yaptığımda olmuştu sonra dosyalar değiştiği için oyunu sildim tekrar yükledim spiderman modunu denedim olmadı bilen birisi varsa detaylı olarak anlatabilirmimodu yapabilen varsa uploadlıyabilirmi

Similar threads

arkadaşlar gta san andreasta gerçek arabayı yüklüyorum ama modifiye yapamıyorum Birşeylerimi eksik yapımıyorum acaba lütfen yardım edin !!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arkadaşlar Geçen gün Gta san andreasa Sol Underground Modu yaptım Patchınıda yaptım daha sonra oyuna girdim önce loadscreenler beyaz çıktı bundan bişi olmaz dedim ama oyuna girince sol alttaki Mini mapda betaz olunca şaşırdım sol üstteki yumrukda beyaz Çözümü varsa lütfen bildirin Acil ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
GTA San Andreas şifresi: Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thug’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW – Araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt