Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhabe Ben dün Akşam yüklemiş olduğum Gta san andres e bugun sabah gta turksh ciry yaması kurmak istemim ilk once pack indirdim kurdum oyun birdaha açılmadı yaptığım araştırmalar sonucu modunuda kurmam gerekiyormuş onuda kurdum olmadı yaptıklarım bunlar
Silip Yeniden yüklemek
cra ck...
Merhaba Alın Size Güzel Gta San Andres Hile Kodları Tepe Tepe Kullaın
Silahlar Ve Digerleri:
WANRLTWSınırsız cephane
LXGIWYL 1Silâh paketi
KJKSZPJ2Silâh paketi
UZUMYMW3Silâh paketi
ROCKETMANFüzeye Benzer Bişi verir
AIYPWZQPParaşüt verir
WANRLTWSınırsız cephane...
Merhaba Arkadaşlar;
ben gta san andreas'da bir bölümü geçemedim
bu bölümü nasıl geçebilirim ? yada bir hilesi var mı lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
İşte Geçemediğim Bölüm:
http:img71**************img71923gtasa2007052120591746sp5
Yardımcı Olan Herkeze +Rep
Arkadaşlar Geçen gün Gta san andreasa Sol Underground Modu yaptım Patchınıda yaptım daha sonra oyuna girdim önce loadscreenler beyaz çıktı bundan bişi olmaz dedim ama oyuna girince sol alttaki Mini mapda betaz olunca şaşırdım sol üstteki yumrukda beyaz Çözümü varsa lütfen bildirin Acil ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.