Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta San Anreas Yardım

Gta San Anreas Yardım
0
216

Similar threads

Merhaba arkadaşlar benım 2 sene önce aldıgım gta 4 steam destekli değilmiş, bende indırdım keyi yazdım oyuna girmeden önce cd istedi cd var ama dvdrom yok yani cd yi takamıyorum rockstar'dan unlock kode herşeyi aldım doldurdum ama hala cd istiyor sanal disk denedim orjınal oldugunu anlamamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
arkadaslar bu verdigim yama gta san andreas ın adult yamasıdır bu yama ile oyundaki sevgilinizle hos seyler yasayabilirsinizkrulumu cok basit gta san andreas ın klasörü içindeki data dosyasında bulunan scrip dosyasını acın içindeki dosyalar orjinal scrip dosyalaarıdır yedeklemenizi tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
arkadaşlar lütfen yardım edin gta san andreasta arabalara yama yaptım eski haline getirmenin bir yolu var mı lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar ben gta san yeni harita yuklerken asıl dosyalarını almayı unutmuşum bana orjinal oyunun data dosyasında maps içinde LA dosyasını rarlıyıp link verebilicek varmı şimdiden teşekürlerr
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt